poniedziałek, 9 grudnia 2013

345. Mała wariacja ulubionego puddingu

Waniliowy pudding orkiszowo- jęczmienny z jagodami mrożonymi i ze słoiczka posypane podprażonymi płatkami migdałów

15 komentarzy:

  1. Uwielbiam pudding jęczmienny, ale płatków orkiszowych jeszcze nie jadłam. Poza tym ubóstwiam podprażone migdały :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jagódkowo u ciebie! Wyglada pięknie, mam nadzieję, że tak samo smakowało ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. jagody <3 oj kusisz od rana, kusisz ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. A idź Ty mi z tymi jagódkami ! Zazdraszczam :3
    I zapachniało mi latem :)

    OdpowiedzUsuń
  5. aż nabrałam przez Ciebie ochoty na jagody, chyba na nie upoluję w postaci dżemu tudzież mrożonek w sklepie :) i mam świadomość, że mam ich mnóstwo pomrożonych w domu!

    OdpowiedzUsuń
  6. wariacji na temat tego puddingu pewnie jest mnóstwo, a ty coraz bardziej trafisz w moje kubki smakowe - jagody <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Weź, ja tez chce takie jagódki!!
    Pisałam już, że jesteś mistrzynią puddingów? :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Waniliowy? Nooo, koniecznie, koniecznie do zrobienia :) Uwielbiam te Twoje puddingowe wariacje.

    OdpowiedzUsuń
  9. jak to ładnie wygląda! jasny pudding i ciemne jagody + jeszcze te płatki migdałów na wierzchu :>

    OdpowiedzUsuń
  10. Waniliowy z jagodami i płatkami migdałów *.* Rozpływam się! Uwielbiam Twoje puddingi :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Twoje wariacje zawsze kradną mi serducho :) Waniliowy to strzał w dziesiątkę.

    OdpowiedzUsuń