Tym razem płynna, rozgrzewająca i przygotowana zupełnie inaczej niż
zazwyczaj. Genialna odmiana od tej typowej, lepkiej i gęstej owsianki (; a dodatkowo przygotowanie jej zajęło mi ranem raptem 5 minut.
Płynna, szarlotkowa owsianka z rodzynkami, cynamonem i miodem
szarlotka w miseczce z rana? idealny poranek!
OdpowiedzUsuńchociaż gęste owsianki to u mnie numer jeden to ta wyjątkowo mocno do mnie przemawia i na pewno taką sobie zrobię! :)
OdpowiedzUsuńtaką owsiankę właśnie robiła mi mama. nie gęstą, ze startym jabłkiem i miodem ;)
OdpowiedzUsuńz kolei ja robię taką mamie :D Nie lubi gęstych, właśnie taka rzadka z jabłkiem, rodzynkami i pestkami słonecznika to jej ulubiona wersja :)
UsuńSama też chyba skuszę się niedługo na taką na śniadanie. Zawsze jakaś odmiana :)
właśnie tak wyglądała moja pierwsza owsianka :)
OdpowiedzUsuńoo proszę co za odmiana! a różni się ona tym, że nie jest gotowana, tylko zalane płatki? czy mniej płatków żeby gęsta nie była? :)
OdpowiedzUsuńChociaż smak tej owsianki brzmi całkiem nieźle, to jednak nie mogę się przekonać do rzadszych owsianek, nie smakują mi równie dobrze.
OdpowiedzUsuńojej, jak dawno takiej płynnej nie jadłam!
OdpowiedzUsuńNo rzeczywiście płynna ja jednak pozostanę wierna mojej gęstej :)
OdpowiedzUsuńzadroszczę owsianki, taki zimowy smak i piękne poranne rozgrzanie:)
OdpowiedzUsuńz tym miodem musiała być doskonała :)
OdpowiedzUsuńSzarlotka w miseczce = poranek idealny :3
OdpowiedzUsuńjak dla mnie każda owsianka jest pyszna -oczywiście gęste są najlepsze, ale ta zdecydowanie musiała być równie smaczna :)
OdpowiedzUsuńekspresowa wersja owsianki przydatna na zabiegane poranki :)
OdpowiedzUsuńWieki takiej nie jadłam! Ale narobiłaś smaka! :) Muszę taką przygotować na dniach :)
OdpowiedzUsuńPołączenie idealne <3 !
OdpowiedzUsuń