czwartek, 19 września 2013

306. Adekwatna granola do pogody

 Dyniowo- korzenna granola z bakaliami i gorącym mlekiem

18 komentarzy:

  1. Dyniowa? Podaj przepis, proszę :) Chodzi taka za mną od czasu, kiedy w końcu przekonałam się do robienia domowej granoli.
    Lubię te smaki jesieni.

    OdpowiedzUsuń
  2. robiłam kiedyś dyniową z masłem orzechowym i była cudna. plan na ten weekend - puree z dyni, o tak :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda wspaniale! Domową granolę muszę zrobić, bo dawno się skończyła :) Dyniowa.. trzeba spróbować!

    OdpowiedzUsuń
  4. Dziś taka granola pasuje idealnie, za oknem szaro, zimno to chociaż takie śniadanie rozgrzeje i troszkę pocieszy :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Typowo jesienne i na pewno smaczna;D

    OdpowiedzUsuń
  6. ja poproszę o przepis na tą iście jesienną granolę! musiała być pyszna;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Muszę się natychmiast zmotywować do zrobienia dużej ilosci puree z dyni, koniecznie. (;

    OdpowiedzUsuń
  8. Absolutnie adekwatna... Teraz tylko uśmiechnąć się i powitać nową porę roku zajadając się jej niepowtarzalnymi smakami;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Jak dla mnie to taka granola byłaby idealna na każdy dzień. Dyniowej jeszcze nie jadłam, ale wygląda bardzo smacznie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Wygląda cudnie, aż na sam widok robi się mi ciepło ;D <3

    OdpowiedzUsuń
  11. dynia i korzenne smaki to dobre połączenie, tym bardziej taka domowa granola kusi mnie jeszcze bardziej *-* pycha!

    OdpowiedzUsuń
  12. nie ma lepszego śniadania na taki zimny poranek! :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Czekam na przepis, ostatnimi czasy pokochałam dynię :)
    Idealne śniadanie na takie poranki :>

    OdpowiedzUsuń
  14. Dynia króluje przez całą jesień :)

    OdpowiedzUsuń
  15. ale musiała być pyszna. zjadłabym z dokładką! :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Nigdy nie jadłam, ale pewnie była pyszna :)

    OdpowiedzUsuń