czwartek, 22 sierpnia 2013

279. Jaglane


płatki jaglane z mlekiem sojowym, jabłkiem i ananasem

18 komentarzy:

  1. jak pięknie i delikatnie wyglądają :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Wyglądają niesamowicie! Tak delikatnie i puszyście wow!!

    OdpowiedzUsuń
  3. Oj zachęcają bardzo wyglądem :) ! A dodatek ananasa? Świetny !
    Jeszcze nie przyrządzałam jaglanych solo, podasz jakich używasz proporcji ? :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Biała pieżynka :) Ananas i jabłko - wystarczająco !

    OdpowiedzUsuń
  5. O płatkach jaglanych nie slyszałam, a wyglądają przepysznie, lekko i delikatnie. Jabłko+ananas, muszę spróbować tego połączenia, choć jak dotąd ananas jadłam albo solo, albo z truskawką ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jak aksamitnie i delikatnie wyglądają! :-)

    OdpowiedzUsuń
  7. ahh a ja bym jeszcze dosypała kokosu <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Ojjojojoj, moje ukochane płatki <3

    OdpowiedzUsuń
  9. jakie bielutkie! mi wychodza zółte...

    OdpowiedzUsuń
  10. pyszne są! bardzo je lubię :) takie delikatne.

    OdpowiedzUsuń
  11. Wyglądają jak obłoczek :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Ej czemu jeszcze nie jadłam jaglanych płatków nigdy! Muszę sobie takie sprawić jak najprędzej ;) Pysznie u Ciebie, a ja do tego ananas dodałabym jeszcze nutę kokosa ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. Jak chmurka :) I widzę, że nie tylko mi się takie wydają :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Czym sie różnią płatki jaglane od kaszy ?

    OdpowiedzUsuń
  15. PUCH, no po prostu puszek! :)

    OdpowiedzUsuń