piątek, 1 marca 2013

134. Różowa jaglanka


Jaglanka gotowana z burakiem, miodem, jabłkiem, posypane kakao;
kawa

Jaglanka mistrz.
I dziękuję przeogromnie mocno za mistrzowski wynik - 110 obserwatorów:)

28 komentarzy:

  1. jaglanka z burakiem...hmm ciekawie brzmi;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nigdy nie jadłam buraczków w takich zestawieniach ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. nie lubię buraczków, bu ;c ale wygląda smacznie :D

    OdpowiedzUsuń
  4. O, burak ;) Ostatnio miałam w koktajlu ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. lubię warzywa w cieście, więc czemu nie w jaglance? :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Wygląda również mistrzowsko:)

    OdpowiedzUsuń
  7. yea! jaglanka mistrz! DOKŁADNIE! :D ale z buraczkiem jeszcze nie jadłam ;>

    OdpowiedzUsuń
  8. Wowwwwww, z burakiem? Nie wiem czy się kiedykolwiek odważę na takie cudo...

    OdpowiedzUsuń
  9. Chyba bym się nie odważyła gotować z burakiem, ale wygląda ślicznie. :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Urocza *.* muszę gdzieś wcisnąć buraka do śniadania, wszyscy tak kusicie :P

    OdpowiedzUsuń
  11. nigdy nie jadłam takiej wersji jaglanki :)
    gratuluję! :*

    OdpowiedzUsuń
  12. gratulację ;)
    ooo buraczkowa , ciekawa ! fajny ten kolorek ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. nie lubię jak ktoś mówi, że buraki są nie dobre.. na moje są pyszne :D

    OdpowiedzUsuń
  14. Ale czadowy kolor! Wygląda baaaaaardzo kusząco :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Pozazdrościć takiej liczby fanów ;D Owsianka awangardowa, ale na pewno smaczna!

    OdpowiedzUsuń
  16. Muszę spróbować takiej wersji, podasz dokładny przepis? :)

    OdpowiedzUsuń
  17. cudny ma ten kolor:) a burak jest wyczuwalny?:>

    OdpowiedzUsuń
  18. Buraczki na słodko - o tak, lubię to! Czas wypróbować je w jaglance :D

    OdpowiedzUsuń
  19. Nie jadłam buraka na słodko, będę musiała spróbować :) Podoba mi się kolor :)

    OdpowiedzUsuń
  20. kusi mnie ten kolor, ale smaku się obawiam ;)

    OdpowiedzUsuń
  21. Mmm, pyszności :)
    Gratuluję wyniku :)

    OdpowiedzUsuń
  22. jedyne co w buraczkach fajne to kolorek, do smaku sie chyba nigdy nie przekonam ;p

    OdpowiedzUsuń
  23. buraczki tej zimy jem na kilogramy, co prawda w takiej obiadowej wersji, z papryką. ale wspaniałe to warzywo!

    OdpowiedzUsuń
  24. gdyby nie to, że od pewnego czasu mam ogromną awersję do buraka, już ze względu na sam wygląd bym ci ją porwała! (;

    OdpowiedzUsuń
  25. nie lubię buraków, ale kolorek obłędny ;d

    OdpowiedzUsuń
  26. nie jestem pewna, czy smak by mnie przekonał, ale kolor zachwyca ;)

    OdpowiedzUsuń
  27. Intrygujące połączenie ;) i jeszcze w moim ulubionym kolorze z czasów podstawówki i gimnazjum ;D

    OdpowiedzUsuń