czwartek, 21 listopada 2013

329.

 Płatki owsiane na mleku z jabłkiem, orzechami laskowym i figą polane syropem klonowym

19 komentarzy:

  1. figi! <3 gdzieś Ty je dorwała jeszcze?

    OdpowiedzUsuń
  2. och, da się figę jeszcze kupić? aż się rozejrzę za nimi

    OdpowiedzUsuń
  3. heeeeej, jeszcze figi?! też chcę!

    OdpowiedzUsuń
  4. mniam w tym roku pokochałam figi <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie widziałam ostatnio już fig, może powinnam bardziej ich poszukać, bo całkiem mi smakowały. A u Ciebie tak ładnie się tutaj komponują!

    OdpowiedzUsuń
  6. Tak bardzo mam ochotę na Twoje śniadanie (;

    OdpowiedzUsuń
  7. skąd Ty masz jeszcze figi? u mnie słuch po nich zaginął ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Oczarowałaś mnie kompletnie tym śniadaniem! U mnie już ani śladu po figach. :<

    OdpowiedzUsuń
  9. Kupiłaś mnie tym połączeniem :) Tęskno mi już do smaku świeżej figi!

    OdpowiedzUsuń
  10. Oo figi :) Jadłam raz, potem już nie widziałam, ale posmakowały bardzo :) To ostatnie zdjęcie <3

    OdpowiedzUsuń
  11. A ja do tej pory nigdzie fig nie mogę nigdzie dorwać ! A tak strasznie chciałabym ich spróbować ...

    OdpowiedzUsuń
  12. Za każdym razem mnie zachwycasz! :) Cudowne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  13. o taak ! gęsta owsianka w tak genialnym połączeniu :) uwielbiam !

    OdpowiedzUsuń
  14. wow, masz jeszcze figi? zazdroszczę :D

    OdpowiedzUsuń
  15. Skąd masz figi? ( : Niemal czuję zapach syropu klonowego, uwielbiam go !

    OdpowiedzUsuń