czwartek, 28 listopada 2013

336. Kakaowa jaglanka

Uprażona kasza jaglana z kakao, nerkowcami i pigwą ze słoiczka

11 komentarzy:

  1. mmmmmm ;3 dziś jaglanka i u mnie. takiego apetytu mi narobiłaś :D <3

    OdpowiedzUsuń
  2. wstyd przyznać, ale nigdy nie prażyłam jaglanki. za leniwa jestem ;)
    a pigwy nie jadłam jeszcze, acz wygląda na smaczny owoc

    OdpowiedzUsuń
  3. ooo... ja! Nie prażyłam jeszcze kaszy-prażysz ją na patelni i gotujesz na wodzie? :)

    OdpowiedzUsuń
  4. prażonej jeszcze nie próbowałam :D lepsza?

    OdpowiedzUsuń
  5. Zdecydowanie jutro znów zrobię jaglankę, bo dzisiaj zrobiłam uprzejmość owsiance:D
    Jaglanka opanowała świat!:D

    OdpowiedzUsuń
  6. Genialne połączenie :)
    Kakaowej jeszcze nie jadłam ... jeszcze ale mi smaka zrobiłaś !

    OdpowiedzUsuń
  7. jej wygląda zupełnie jak gryczana. Pewnie przez to kakao :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Muszę wreszcie wypróbować takiej podprażonej...:)

    OdpowiedzUsuń
  9. Kakaowa musi być przepyszna! Już się stęskniłam za jaglanką, muszę dokupić, bo resztka została i wyczarować takie cudo :)

    OdpowiedzUsuń
  10. obłędnie kakaowo, no i z moimi ukochanymi nerkowcami <3

    OdpowiedzUsuń
  11. jaglanka bez prażenia u mnie w ogóle w grę nie wchodzi. cudo śniadanie

    OdpowiedzUsuń