sobota, 23 listopada 2013

331. Po co marnować puste słoiczki?


 Płatki owsiane, jaglane i jęczmienne na mleku z mrożonymi borówkami

18 komentarzy:

  1. aaale się zgrałysmy ze śniadaniem :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Chciałam to napisać! :D
      Muszę szybciej zacząć opróżniać moje słoiczki :3

      Usuń
  2. no właśnie, po co?
    jaglane, owsiane, jęczmienne <3 wszystkie próbowałam, i wszystkie razem tworzą świetną zdrową śniadaniową mieszankę :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ... skoro można je wypchać do granic możliwości!:)

    OdpowiedzUsuń
  4. kolejna słoiczkowa :D achhh, pysznościii dziś jecie <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Chce jakieś puste słoiczki! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. ... jesli można je wyskrobać do ostatniej łyżeczki kremu na ściankach :)

    OdpowiedzUsuń
  7. kiedy ja wyjem swoją nutellę?:D

    OdpowiedzUsuń
  8. O nie, nie, nie... my nie lubimy niczego marnować :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dokładnie ! Nie marnujemy wszystko wykorzystujemy :D

      Usuń
  9. om nom nom, nutella! takich słoiczków nie wolno marrnować! :D

    OdpowiedzUsuń
  10. A zdjęcia świetne mimo braku słońca ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Słoiczkowe najlepsze, nawet nie można ich marnować! :) Najlepsze płatki w jednym połączeniu :)

    OdpowiedzUsuń
  12. oh, musiałaś?! przypomniałaś mi o tym, że mam do siebie pretensje, że nie zamroziłam borówek! D:

    OdpowiedzUsuń
  13. Zgadzam się - słoiczek trzeba wykorzystać! Cudnie wypakowany ;D

    OdpowiedzUsuń
  14. Pyszne wykorzystanie słoiczka :)

    OdpowiedzUsuń